Va multumim pentru utilizarea serviciilor noastre.
Serviciile noastre sunt variate si, prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice
Termeni si conditii

TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA

TERMENI SI CONDITII

Despre ALEX TRACTARI AUTO

 • 1. Site-ul www.alextrac.ro este proprietatea ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.alextrac.ro, numit generic in continuare ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA.
 • 2. Accesul si utilizarea site-ului www.alextrac.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES

 • 1. Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea unor informatii cu privire la mentenanta IT & WebDesign. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
 • 2. Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA

 • 1. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA ofera acces liber la site-ul www.alextrac.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA sau al partenerilor sai.
 • 2. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA sau a clientilor sai.
 • 3. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA, ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.
 • 4. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.
 • 5. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
 • 6. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
 • 7. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE

Nu sunt permise:

 • 1. copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site.
 • 2. incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop.
 • 3. incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA sau a retelei ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA care nu sunt publice, fara autorizatie.
 • 4. incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.
 • 5. folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.** Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

 • 1. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
 • 2. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
 • 3. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. EXONERAREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • 1. utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA! este exonerat in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCAA nu ofera nici o garantie ca:

 • 1. informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • 2. serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
 • 3. rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
 • 4. calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
 • 5. orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII

ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • 1. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului.
 • 2. costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA.
 • 3. acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • 4. declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • 5. orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa contact@alextrac.ro

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE

 • 1. Informatiile personale puse la dispozitia site-ului ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.
 • 2. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii , concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate în viitor de catre ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA si de partenerii sai agreati.
 • 3. La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la contact@alextrac.ro , ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 • 4. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
 • 5. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.
 • 6. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA.
 • 7. Politica site-ului www.tractari-auto-constanta.com este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor. Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol.
 • 8. Pe site-ul www.alextrac.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.
 • 9. ALEX TRACTARI AUTO CLUJ-NAPOCA isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Aveti nevoie de ajutor ? Va stam la dispozitie 24 din 24 h.

Contacteaza-ne

  +40 744 854 443

Trimite mesajul